Prijava problema

Dodajte slike …
Najviše 3 slike pojedinačne veličine do 1Mb(.jpg, .jpeg, .png, .gif)

LUPA

Dragi sugrađani,

Sistem LUPA je osmišljen da bi rešavao Vaše probleme i funkcioniše tako što možete besplatno prijaviti, na primer, komunalni problem i u roku od 48 radnih sati ćete dobiti odgovor o načinu i vremenu rešavanja problema koji ste prijavili. Sistem LUPA, finansiran od strane Evropske Unije kroz projekat Excange 3, služi za bolje upravljanje opštinom kao i za kvalitetniju kontrolu javnih preduzeća. U Sistem LUPA uključena su javna i privatna preduzeća, opštinske inspekcijske službe kao i služba za pravna pitanja:

  • J.P. Kikinda
  • J.P. Toplana
  • Komunalna inspekcija
  • Građevinska inspekcija
  • Saobraćajna inspekcija
  • Inspekcija za zaštitu životne sredine
  • Pravna služba
  • A.S.A. Kikinda d.o.o.

Problem možete prijaviti: po ceni lokalnog poziva:

telefonom na broj 30 60 60

ili besplatno:

Preko web sajta, popunjavanjem obrasca na ovoj stranici
E-mail-om na adresu: lupa@kikinda.org.rs
Neposredno na šalteru sistema LUPA - u prostorijama Uslužnog centra

Po prijavi u najkraćem roku dežurne službe javnih preduzeća i inspekcijske službe izlaze na teren i u roku od 48 radnih sati ćete dobiti odgovor o statusu Vašeg problema.

Obzirom da opštinske službe ne rade vikendom prijave prosleđene petkom rešavaće se od narednog ponedeljka.

U javnom delu sistema se neće puštati prijave u kojima se iznose tvrdnje koje nisu vezane za nadležnost Opštinske uprave. Ukoliko građani imaju određena saznanja o nezakonitostima mogu da se obrate nadležnim organima.

Prijave uvredljivog ili neodgovarajućeg sadržaja se neće prosleđivati i neće se prikazivati na javnom delu sistema!

Ukoliko imate pritužbu na nekog od građana dovoljno je da navedete tačnu adresu stanovanja i inicijale osobe na koju imate pritužbu kao i Vaše ime i prezime. Prijave sa navedenim punim imenom i prezimenom osobe na koju imate pritužbu smatraćemo nevažećim.

Pošto se celokupna prijava šalje jednom organu opštinske uprave molimo građane da u jednoj prijavi navode jedan problem. Više problema je moguće navesti samo u slučaju kada je za njihovo rešavanje nadležna jedna opštinska institucija ili javno preduzeće.

Hvala na razumevanju!